Luba Uitzendbureau

Warehouse medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

In het warehouse komen alle producten binnen en worden orders verzendklaar gemaakt. Jouw verantwoordelijkheden zijn divers. Zo draag je, volgens een strikte procedure, bij aan het uitvoeren van ontvangst en verzendhandelingen. Je signaleert en rapporteert afwijkingen, je draagt verbeteringen aan en je voert fysieke en administratieve handelingen uit. Daarnaast is het belangrijk dat de werkplek schoon blijft. Je ondersteunt bij opslag en voorraadbeheer. Ook verzamel, sorteer je afvalstoffen in en help je mee aan het transport van goederen tussen het magazijn en de verschillende afdelingen. Kortom, een uitdagende functie met veel diversiteit!

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever op het Bio Science Park in Leiden is een snelgroeiende, biofarmaceutische organisatie van biologische geneesmiddelen. Het pand is een ultramoderne GMP-productiefaciliteit waardoor je omgeving dynamisch is en daarnaast kunnen ze het waarderen als je meedenkt over de lopende processen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau