Luba Uitzendbureau

Technisch Magazijnbeheerder

Details van de functie

Logo Over de functie

In het magazijn ben je dagelijks aan de slag met de goederenstromen en voorzie je projecten op het juiste moment van het juiste materiaal. Je houdt het magazijn netjes, de voorraden op orde en gesorteerd en voert een foutloze voorraadadministratie. Materiaal missen komt in jouw magazijn niet voor!

Het is belangrijk dat je een helikopterview hebt, door goed contact te onderhouden met leveranciers en vervoerders weet je exact wanneer en waar de juiste materialen liggen. Het is belangrijk dat je communiceert met collega's op kantoor en op de projecten. Uiteraard plan je jouw eigen dag in maar reageer je adequaat op veranderende prioriteiten. Naast het logistieke werk draag je regelmatig bij aan projecten door delen van de installatie vooraf te monteren, daarbij kan je denken aan verlichtingsarmaturen en schakelkasten. Daarbij beheer je ook het (elektrisch) gereedschap, naast de uitgifte daarvan coördineer je de keuringen en voer je waar nodig en mogelijk reparaties uit.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever bestaat bijna 100 jaar en is daarmee een begrip in de omgeving en binnen de installatietechniek. Dankzij hun jarenlange ervaring, goede kwaliteit en het hoge kennisniveau binnen het bedrijf kunnen ze hun klanten van dienst zijn bij het oplossen van complexe technische vraagstukken. De West-Friese nuchterheid brengt een prettige en open cultuur met zich mee.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau