Luba Uitzendbureau

Medewerker Expeditie

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Uden
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat beginnen met een leuke logistieke uitdaging! Jij bent namelijk het eerste aanspreekpunt voor binnenkomende leveringen en samen met jouw team gaan jullie ervoor zorgen dat de goederen goed worden ontvangen en verzonden.

Naast de logistieke werkzaamheden zoals; orders verzamelen, orders verzendklaar maken, laden en lossen, ben je ook verantwoordelijk voor de voorraadbeheer, registratie van eventuele verschillen en het correct verwerken van retours. Jouw ideeŽn zijn ontzettend belangrijk voor iedereen! Daarom mag je ook werken aan verbeter- en ontwikkelprocessen om de gewenste kwaliteit en kwantiteit van de orders en opdrachten te realiseren.

Over het bedrijf

Dit bedrijf hecht enorm veel waarde aan ruimte voor ontwikkeling. Zij vinden het belangrijk dat jij als collega voldoende ruimte krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen. Het is daarom mogelijk om via een portal trainingen en cursussen te volgen om jouw kennis en vaardigheden binnen je vakgebied te verbreden! Er heerst een informele werksfeer en iedere werken is een grote pret. Omdat je met een klein team werkt (10 man) zijn de lijnen kort en werk je intensief samen. De orders die binnenkomen zijn voor klanten bedoeld die via een webshop goederen bestellen. Je kunt denken aan chocoladerepen, tv, telefoon of zelfs een grote knuffelbeer! Kortom; een bedrijf met de intentie om jou uiteindelijk een vast dienstverband aan te bieden!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau