Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Uden
24 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je komt te werken in magazijn dat onderdeel is van een webshop. De producten van de klanten zijn opgeslagen en klaargemaakt voor verzending. Iedere werkdag is anders. De ene keer ben je bezig met het picken van orders en de andere keer met het opslaan van goederen. Vooral dat laatste is in jouw functie belangrijk, want jij gaat letterlijk de hoogte in met de hoogbouwtruck: een machine die volle pallets tot wel 9m hoog kan tillen!! Daarnaast bestaat jouw takenpakket uit; orderpicking, zorgen voor een veilige werkomgeving, goederen verplaatsen met een heftruck en zorgen voor een veilige werkomgeving.

Over het bedrijf

Dit bedrijf hecht enorm veel waarde aan ruimte voor ontwikkeling. Zij vinden het belangrijk dat jij als collega voldoende ruimte krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen. Het is daarom mogelijk om via een portal trainingen en cursussen te volgen om jouw kennis en vaardigheden binnen je vakgebied te verbreden! Er heerst een informele werksfeer en iedere werken is een grote pret. Omdat je met een klein team werkt (10 man) zijn de lijnen kort en werk je intensief samen. De orders die binnenkomen zijn voor klanten bedoeld die via een webshop goederen bestellen. Je kunt denken aan chocoladerepen, tv, telefoon of zelfs een grote knuffelbeer! Kortom; een bedrijf met de intentie om jou uiteindelijk een vast dienstverband aan te bieden!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau