Luba Uitzendbureau

Pakket sorteerder DHL punt

  • Vacature
  • Noord-Holland
Wormerveer
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Wat ga je doen? Jij gaat ervoor zorgen dat alle pakketten netjes de deur uit gaat. De pakketjes komen in kooien binnen, deze ga je scannen en verdelen in de diverse wijken. Daarna komt de bezorger het weer ophalen om te brengen naar de wijk. Daarna zorg je ervoor dat de werkomgeving weer netjes wordt. De drukte zit hem in de ochtenddienst van 06:00 - 11:00 uur en van 14:00 - 18:00 uur. Het uiteindelijke doel is om in 2 ploegen te gaan werken.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een logistieke dienstverlener die pakketten bezorgt. Waar het pakket ook heen moet, zij kennen de kortste weg. Daarnaast adviseren ze de klant ook op het gebied van verpakken en verzenden. Het is een groeiend bedrijf en er werkt een gezellig team!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau