Luba Uitzendbureau

Technisch commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Je komt terecht in het team verkoop wat bestaat uit 5-6 collega's. Samen met je collega's adviseer en informeer jij klanten op het gebied van elektromotoren, ventilatoren, aandrijvingen en dieselmotor onderdelen voor de scheepvaart en industrie. Door jouw commerciŽle ervaring laat je geen verkoopkans liggen en zorg je voor een prijs waar zowel jij en de klant tevreden over zijn. Administratieve handelingen houd je nauwkeurig bij in een CRM systeem. Denk hierbij aan offertes of andere zaken die besproken zijn met de klant. Op deze manier draag jij samen met je collega's bij aan een optimale klantbeleving!

Werktijden: ma t/m vr van 8.00 - 17.00 uur.

Over het bedrijf

Dit bedrijf stamt uit 1926 en is sinds 1973 gevestigd in Rijnsburg. Naast hun revisie en onderhoud werkzaamheden in de werkplaats staan ze ook bekend als handelsonderneming. Wie hier binnen komt proeft nog echt oude sfeertje van een familie bedrijf. Zo wordt er geen Pasen, Sint of Kerst overgeslagen zonder dat er aan het personeel wordt gedacht. In totaal werken hier 21 man aan personeel verdeeld over de afdelingen verkoop, logistiek of werkplaats. Een hecht team waar een goede en gezonde werksfeer altijd voorop staat!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau