Luba Uitzendbureau

Accountmanager

Details van de functie

Logo Over de functie

Wij zijn op zoek naar een commerciŽle topper die het menselijke aspect niet uit het oog verliest. In de omgeving van Spijkenisse mag jij je bezighouden met zowel MKB als grotere klanten. Met veel enthousiasme ga jij samen met het team aan de slag met bestaande klanten en prospects die jij graag klant wilt maken.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in Spijkenisse en zorgt ervoor dat er een goede verbinding is binnen de arbeidsmarkt. Zij zijn een grote naam in hun vakgebied, maar er zijn korte lijnen binnen de organisatie, waardoor er genoeg ruimte is voor jouw eigen ideeŽn en inbreng. Deze organisatie heeft opleiden en zelfontplooiing hoog in het vaandel staan. Bij de start zal je ook eerst een training volgen om jou zo klaar te stomen voor het echte werk. Ook hierna kun je diverse trainingen en opleidingen volgen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau