Luba Uitzendbureau

Technisch buitendienst medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie werk je vaak zelfstandig maar op sommige projecten werk je samen in een team. De locaties waar je naar toe gaat zijn bedrijven voor de hoogwaardige (proces) industrie. Je pleegt periodiek onderhoud aan machines en verhelpt storingen. Je voert hierbij veel las- en constructiewerk uit. Maar of het nu gaat om RVS-verwerkingen of koolstofstaal, met jouw vakkundigheid en ervaring kun jij werken met verschillende materialen. Jij bent het visitekaartje voor je toekomstige werkgever. Dat je servicegericht handelt en dat je de klant op de eerste plaats zet, is voor jou een vanzelfsprekendheid. Je wordt uitgedaagd om mee te denken over verbeterplannen en je mag kritische vragen stellen. Kortom een baan die elke dag anders is (qua locatie maar ook qua werkzaamheden) waarbij de afgeleverde kwaliteit altijd goed is.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is de betrouwbare vervaardiger van proces-technische constructies en installaties voor de hoogwaardige (proces) industrie. Zij bieden technische oplossingen aan klanten in de utiliteitsbouw, proces,- en voedingsmiddelenindustrie. Je komt te werken in een team van vakkundige en betrokken medewerkers met een flexibele houding.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau