Luba Uitzendbureau

Monteur machinebouw

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Katwijk
28 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Een dag als monteur in de machinebouw is hier elke dag anders. Je bouwt de machine op vanaf de tekening. Het is dus belangrijk dat je een technische tekening kan lezen. Er zal een groot deel geassembleerd worden. Daarnaast moet je ook onderdelen ontwerpen of op maat maken om ze passend te krijgen voor de machine. Hierbij moet je wel eens draaien, frezen of lassen (van RVS of staal). Het is dus handig als je hier enige ervaring in hebt. Er gebeurt veel mechanisch aan de machine. Daar komt ook een deel bekabeling bij kijken en een elektrische besturingskast. Daarnaast komt het wel eens voor dat je op service gaat om storingen aan een machine te verhelpen. Van maandag t/m donderdag werk je van 8.00 - 16.45 uur en op vrijdag van 8.00 - 16.00 uur. Daarnaast zijn er vaste pauze tijden om: 9.30-9.45 uur, 12.30-13.00 en 15.00-15.15 uur.

Over het bedrijf

Het is een gezellig familiebedrijf waarbij het kantoorpersoneel mee werkt bij een productie proces als dit nodig is. Ze zijn specialist in het maken van verpakkingsmachines voor de food en non food. Daarnaast worden er ook andere machines ontwikkeld. Er werken zo'n 5 monteurs die directe collega's van jou zullen worden. Het kantoorpersoneel bestaat uit de verkoop, inkoop, technisch tekenaars en de eigenaars.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau