Luba Uitzendbureau

Monteur elektrotechniek

Details van de functie

Logo Over de functie

Als monteur ga je hier deel uitmaken van de elektro/ wikkelafdeling. Je krijgt de kans om te werken binnen een divers bedrijf waar je reparaties uitvoert aan elektromotoren, generatoren en aandrijvingen. Naast het uitvoeren de dagelijkse werkzaamheden denk je ook graag mee aan klant-specifieke technische oplossingen. Ben jij iemand met 2 rechterhanden die elektrotechnisch of mechatronisch geschoold is? Dan staan wij ervoor open om jouw de fijne kneepjes van het vak aan te leren. Ben jij al een ervaren monteur en op zoek naar uitdaging? Ook dan zit je hier op de juiste plek! Met een team van 6 collega's zijn jullie werkzaam in de werkplaats waar jullie het elektronisch hart van het bedrijf vormen.

Over het bedrijf

Dit bedrijf stamt uit 1926 en is sinds 1973 gevestigd in Rijnsburg. Naast hun revisie en onderhoud werkzaamheden in de werkplaats staan ze ook bekend als handelsonderneming. Wie hier binnen komt proeft nog echt het oude sfeertje van een familie bedrijf. Zo wordt er geen Pasen, Sint of Kerst overgeslagen zonder dat er aan het personeel wordt gedacht. In totaal werken hier 21 man aan personeel verdeeld over de afdelingen verkoop, logistiek of werkplaats. Een hecht team waar een goede en gezonde werksfeer altijd voorop staat!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau