Luba Uitzendbureau

Technisch productiemedewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als productiemedewerker ben je bezig met de uitvoering van technische en verspanende werkzaamheden van verschillende materiaalsoorten, waarbij kwaliteit van het uitgevoerde werk in hoog in het vaandel staat en voldoet aan de geldende richtlijnen en normen. Naast het bedienen van specifieke aan jou toegewezen machines (draaibank, freesbank, zetmachine, schaar, snijmachine) doe je daarnaast ook magazijnwerkzaamheden. Kortom, een zeer veelzijdige functie!

Over het bedrijf

Je komt te werken in een bedrijf dat prachtige technische constructies en installaties voor de hoogwaardige (proces) industrie maakt. Of het nu om RVS-verwerkingen of koolstofstaal gaat samen met jouw toekomstige zeer vakkundige collega's ben je dagelijks bezig met het verwerken van verschillende materialen. Je komt te werken in een hecht team, waarin hard gewerkt wordt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau