Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker Assemblage

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
IJmuiden
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Deze functie is allround wat maakt dat geen dag hetzelfde is! Dit bedrijf maakt kozijnen op maat en dat vergt oog voor detail en technisch inzicht. Je zult op verschillende afdelingen worden ingezet zodat je met alle machines uit de voeten kan. Je zult beginnen bij de voorbewerkingsmachine waar je verantwoordelijk ben voor het op een juiste manier invoeren van de halffabricaten in de machine. Dit zijn stalen profielen en kunststof kozijn profielen. Tevens houd je de bewerkingen in de gaten welke de machines hierop uitvoeren. Zo zal je ook ingezet worden op de zaagmachine en de HVL machine. Per machine wordt jou aangeleerd hoe het werkt en zo weet je uiteindelijk het hele productie proces van A tot Z.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is de toonaangevende producent van kunststof kozijnen en leveren een uitgebreid profiel- en kleurenprogramma aan de zakelijke markt. Bij dit bedrijf kunt u terecht voor de beste en de mooiste kunststof kozijnen die wij ons kunnen voorstellen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en dit zie je ook terug in het product. Van A tot Z staat service centraal en alles word op maat gemaakt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau