Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Uden
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Omdat het magazijn zich bevind naast een klantenservice, worden alle goederen opgeslagen om naar de klanten te versturen. Er wordt snel geschakeld tussen de webshop en magazijn om de orderflow optimaal te behouden. Kan jij niet stilzitten? Geen zorgen want elke dag is er genoeg te doen, denk aan; het inslaan van webshopgoederen, picken en verpakken van orders, verzendklaar maken van orders, ondersteunen bij het inboeken van goederen en het magazijn netjes en geordend houden!

Binnen deze functie werk je in ploegendiensten, waarvan je de ene week vroege diensten hebt van 07:00 tot 16:00 uur en de andere week een late dienst van 14:00 uur tot 23:00 uur.

Over het bedrijf

Dit bedrijf hecht enorm veel waarde aan ruimte voor ontwikkeling. Zij vinden het belangrijk dat jij als collega voldoende ruimte krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen. Het is daarom mogelijk om via een portal trainingen en cursussen te volgen om jouw kennis en vaardigheden binnen je vakgebied te verbreden! Er heerst een informele werksfeer en iedere werken is een grote pret. Omdat je met een klein team werkt (10 man) zijn de lijnen kort en werk je intensief samen. De orders die binnenkomen zijn voor klanten bedoeld die via een webshop goederen bestellen. Je kunt denken aan chocoladerepen, tv, telefoon of zelfs een grote knuffelbeer! Kortom; een bedrijf met de intentie om jou uiteindelijk een vast dienstverband aan te bieden!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau