Luba Uitzendbureau

Technisch commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Met jouw technische kennis en vlotte babbel is deze functie op jouw lijf geschreven. Als jij technische kennis als basis heb dan leren wij de rest wel aan! Binnen deze functie heb je verschillende verantwoordelijkheden. Het grootste deel van de tijd ben je bezig met het telefonisch en per e-mail beantwoorden van klant vragen. Andere taken die bij de functie horen zijn het ondersteunen van de buitendienst (sales), offertes maken en het bewaken van het orderproces

Het is belangrijk dat je communicatief vaardig bent en je mannetje weet te staan binnen deze sales omgeving.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever biedt oplossingen in de techniek. Je komt te werken in een dynamische omgeving waarbij je veel verantwoordelijkheden krijgt. Het hoofdkantoor bevindt zich in Engeland.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau