Luba Uitzendbureau

Logistiek verkoopmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Klanten komen bij jou om vooraf bestelde goederen af te halen én voor advies. Jij biedt je klanten daarom een luisterend oor en denkt mee over welke producten je klant het beste kan aankopen voor een bepaalde klus. Het is hierbij belangrijk dat je een redelijke kennis hebt van hout-, plaat- en bouwmaterialen zodat je je klant kan adviseren. Je klanten zijn vaak zzp'ers of aannemers, je bent dus niet bezig met het adviseren van particuliere klanten. Pontmeyer is open van maandag tot en met zaterdag ben jij bereid om ook af en toe op zaterdag aan het werk te gaan.

Naast het stukje verkoop en advies ben je ook bezig met bestellingen klaarzetten, goederen ontvangst en controle, laden en lossen van vrachtwagens, voorraad bijhouden en je zorgt ervoor dat je werkomgeving er netjes uitziet.

Over het bedrijf

Pontmeyer is dé leverancier van hout, plaat, bouwmaterialen en gereedschappen en is gevestigd in meerdere plekken in Nederland. Ze hebben meer dan 20.000 artikelen en deze artikelen zijn online te bestellen of verkrijgbaar in de winkel.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau