Luba Uitzendbureau

Service monteur wasserij apparatuur

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij dit bedrijf ga jij als service monteur in de buitendienst aan de slag. Je gaat vaak alleen op pad, afhankelijk van de klus. Met jouw bedrijfswagen cross jij heel het land door om wasserij apparatuur te installeren en repareren bij jouw klanten. Van Zeeland tot aan Limburg en Groningen. Dit kunnen wasserijen zijn, maar ook gevangenissen. Jouw werktijden zijn van 07:30 tot 16:15. Als je een klus aan de andere kant van het land hebt, maak jij overuren waar je flink wat extra's mee verdient.

Ben jij een monteur met ervaring in de elektra of in het loodgietersvak? Dan weet jij je draai hier wel te vinden! Ben jij een leerling en heb jij een technische achtergrond? Dan staat dit bedrijf ervoor open om jou op te leiden.

Over het bedrijf

Dit bedrijf gevestigd in Delft levert en installeert wasserij apparatuur aan bedrijven en instanties door heel Nederland. Samen met vier andere collega's maak jij onderdeel uit van een klein team; drie monteurs in de buitendienst en één administratief medewerker die alles regelt op kantoor. Naast het installeren van was- en droogmachines leveren zij ook een paar keer per jaar onderhoud en lossen zij storiningen op. In deze branche hoef je nooit om werk verlegen te zitten. Het bedrijf bestaat inmiddels al 22 jaar en is opgericht door twee compagnons die zelf uit het vak komen.

Bij jouw toekomstige werkgever weet je zeker dat je afwisseling hebt in werkzaamheden en alles van A tot Z mag regelen. Je maakt onderdeel uit van een hecht team en heb veel vrijheid om jouw werkzaamheden uit te voeren.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau