Santé Partners

Verpleegkundig specialist JGZ parttime - Rivierenland

Details van de functie

Logo Verpleegkundig
specialist JGZ parttime - Rivierenland
32 uur

Jij als v

erpleegkundig specialist


Jouw nieuwe werkplek
Je komt in een gezellig team in West Betuwe, bestaande uit jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen en bureau assistenten. De professionele standaard is hoog maar er is daarnaast ook tijd voor elkaar. Jouw collega verpleegkundig specialisten (1 in Tiel en 1 in opleiding in Zaltbommel) staan graag voor je klaar en met hen overleg je en vorm je een vakgroep.

Wat wij jou bieden
Uiteraard verdien je een salaris passend bij jouw functie als verpleegkundig specialist en passend bij jouw kennis en ervaring. Deze functie wordt gewaardeerd volgens FWG 60 (cao VVT) waarin je minimaal €3.292,- en maximaal €4.886,- bruto per maand ontvangt op basis van 36 uur.We bieden je daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
• een laptop en telefoon zodat je flexibel kunt werken
• een goede reiskostenregeling
• pensioenopbouw
• een eindejaarsuitkering van 8,33%
• ruim zes weken vakantie
• en 8% vakantiegeld wat je elk jaar in mei ontvangt

Er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie, waaronder via GoodHabitz. Een online leeromgeving waar jij de keuze hebt uit een breed aanbod van trainingen. Wil je graag je Engelse taal opfrissen of werken aan jouw digitale vaardigheden? Het kan hier allemaal! Voor verpleegkundigen bieden wij een unieke opleiding ‘verpleegkundig leiderschap’.

Wij investeren in mensen, dus ook in jou!

Wie ben jij?
Voor de functie verpleegkundig specialist heb je de HBO pleiding tot verpleegkundig specialist afgerond. Daarnaast ben je BIG-geregistreerd.
  • Verder ben je klant- en teamgericht, flexibel, zelfstandig, open en initiatiefrijk.
  • Je hebt oog voor ontwikkelingen in de maatschappij en tendensen in het gebied waar je werkt en vertaalt dit samen met de teamleden in beleidsadviezen naar de gemeente.
  • Je legt en onderhoud je contacten met partners uit het sociale domein.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een auto.

Solliciteren?
Word jij het vertrouwde gezicht voor ons team? Solliciteer via de ‘direct solliciteren button’ voor 15 oktober 2021. Voor meer informatie
neem gerust contact op met onze recruiter Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] of
recruitment assistent Mary Sohilait [klik hier voor het telefoonnummer] . Nemen wij niet direct op? Stuur
ons een app en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je
contact opnemen met Aagje van der Vossen, gebiedsmanager [klik hier voor het telefoonnummer] of met
Mirjam Jobse, verpleegkundig specialist [klik hier voor het telefoonnummer] .Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in vrijheid…

Binnen Santé Partners vinden wij vertrouwen, verantwoordelijkheid, vrijheid en verbinding belangrijk. Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie waarin je jouw kwaliteiten direct kunt inzetten en waar je je verder kunt ontwikkelen. En dat binnen een sterk merk in de zorg.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), een goede pensioenregeling en ruim zes weken vakantie. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen...

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners