Luba Uitzendbureau

Orderpicker/Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Van maandag tot en met vrijdag werk je in een team met ongeveer tien collega's. In de ochtend bespreek je samen met jouw collega's wat er die dag als eerst moet gebeuren. Als medewerker in het magazijn ben je verantwoordelijk voor de uitgaande pakketten. Na een gedegen inwerkperiode kun jij het transport hiervan van A tot Z verzorgen. Daarnaast ga je orderpicken en zorg je dat alle exportdocumenten gereed zijn. In het magazijn ontvang je de koeriers die de pakketten komen ophalen en is jouw directe collega diegene die verantwoordelijk is voor de binnenkomende goederen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever levert technologie aan akkerbouwers en loonwerkers over de hele wereld. Van zaaicomputers tot GPS-besturingssystemen en draadloze technologie. Het bedrijf waar jij komt te werken ontwikkelt precisielandbouwproducten om de bedrijfskosten te verlagen en opbrengsten te maximaliseren. Er heerst een informele sfeer in het team waar jij komt te werken en er is zeker ruimte voor gepaste humor!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau