Luba Uitzendbureau

Terrein medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als terrein medewerker heb jij afwisselend werk op het buitenterrein en in de loods. Je gaat stoere werkzaamheden uitvoeren zoals het laden van containers, het verpakken van ladingen in kisten en het fabriceren van op maat gemaakt kisten. Je spring regelmatig op de heftruck om ladingen te verplaatsen en je gaat aan de slag met de bovenloopkraan. Als je hier nog geen ervaring mee hebt wordt dit je geleerd. Je komt te werken in een hecht team. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker ruimte voor gezelligheid. Het gaat om een functie voor langere tijd. Bij goed functioneren word je overgenomen door het bedrijf.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een organisatie met échte havenmentaliteit. Zij zijn specialist op gebied van het verpakken van grote industriële producten door stevige houten constructies. Hier werken échte aanpakkers die niet schrikken van een druppeltje regen. Er heerst een echte havenmentaliteit.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau