Luba Uitzendbureau

Inpakker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als inpakker ga je kleine orders pakken en deze verpakken voor consumenten. Jij zorgt ervoor dat de orders op de juiste wijze worden ingepakt en verzendklaar worden gemaakt. Het gaat hier om kleine orders, dus geen zware orders. Dit doe je samen in een team met gezellige collega's. Je werkt doordeweeks van 08:30 uur tot 17:00 uur fulltime als inpakker. Op vrijdagmiddag is er een borrel in de hippe bar van de organisatie, waar je de week afsluit met jouw collega's.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is groot magazijn in Zaandam. Ze werken voornamelijk met het MKB die weer doorverkopen aan grote leveranciers, maar ook aan consumenten. Het bedrijf bestaat al sinds 1993 en wordt steeds groter. Vier maanden geleden zijn zij weer uitgebreid en het komende jaar hopen ze een digitaal systeem te lanceren binnen het bedrijf. Je komt binnen een gezellig team te werken waar veel grappen onderling worden gemaakt. Je werkgever gaat bij goed functioneren kijken naar jouw kwaliteiten en aan de hand daarvan kan je extra werkzaamheden oppakken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau