Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
's-Hertogenbosch
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als orderpicker ga jij samen met jouw collega's in een gekoelde ruimte aan de slag om grote bestellingen op tijd de picken voor internationale klanten. Je houdt je bezig met het orderpicken van vleesproducten in kratten of losse items. Als het nodig help je ook mee met het laden en lossen van de goederen. Uiteindelijk is het belangrijk dat de vrachtwagenchauffeur op tijd kan vertrekken dankzij jouw snelheid!

Over het bedrijf

Als je op zoek bent naar een betrokken, meedenkende organisatie ben je hier aan het juiste adres. Dit is namelijk een echte familiebedrijf die is opgezet in 1959. Tot op de dag van vandaag is het ook in handen van de familie. Er heerst een informele sfeer binnen de organisatie en collega's hebben ook echt veel voor elkaar over. Juist omdat er een informele sfeer hangt kijken ze ook naar de potentie van de medewerkers, zo worden er interne opleidingen en cursussen aangeboden om te groeien in de rol die jij voor ogen hebt. Goed en veilig voedsel produceren is ook belangrijk bij dit bedrijf, belangrijke speerpunten zijn; kwaliteit, voedselveiligheid. dierenwelzijn en milieubewust.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau