Luba Uitzendbureau

Medewerker afdeling Recycle

  • Vacature
  • Noord-Holland
Amsterdam
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij gaat de recycle installatie bedienen zodat de optimale (klei) productie kwaliteit gegarandeerd is. Dit doe je door de installatie en machines op te starten zodat de klei geproduceerd wordt. Tijdens de productie ben jij er voor verantwoordelijk dat (de bewegende delen van) de machines goed blijven werken. Dit doe jij met twee directe collega's. Het graniet wordt door middel van water schoongespoeld en dan gezeefd. Daarna wordt het uitgeperst waarna er een vast residu overblijft. Dit is het product waar jij mee gaat werken. Het is belangrijk dat je altijd alert bent op storingen en je bent dan ook verantwoordelijk voor het voeren van klein onderhoud en reparaties. Het is natuurlijk ook belangrijk dat je de werkplaats en het materiaal schoon en netjes houdt.

Over het bedrijf

Dit bedrijf produceert diverse soorten en maten steenslag en is gelegen in de Amsterdamse haven. Vanuit hier leveren zij aan onder andere de wegen- en spoorwegbouw en beton industrie. Zij werken in een hecht team van ongeveer 50 personen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau