Luba Uitzendbureau

Inpakker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Alkmaar
16 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als inpakker start je om 6.00 of 14.00 uur, afhankelijk van de shift waar je in zit. Je gaat de mondmaskers die gemaakt zijn door de productie inpakken. Tijdens het inpakken hiervan let je uiteraard ook op de kwaliteit, zie je hierin een fout dan geef je dat door aan je leidinggevende. Als de doos vol zit maak je deze klaar voor verzending en ga je door met de volgende. Het werk wordt grotendeels zittend uitgevoerd, maar als je liever staat dan zijn daar ook mogelijkheden voor.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf in Alkmaar wat zich door de crisis gestort heeft op de productie van de mondmaskers. Je werklocatie is een nette en goed gestructureerde omgeving.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau