Luba Uitzendbureau

Assemblage medewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Nieuwerkerk a/d IJssel
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als assemblage medewerker ga jij vanaf 0 een gehele truck opbouwen. Dit doe jij niet uit jouw hoofd maar aan de hand van tekeningen. Jij kan dus tekeningen lezen en alles assembleren en af en toe zelfs demonteren. Dit doe jij zowel aan voertuigen maar ook aan carrosserieŽn. Jij levert kwaliteit aan de hand van richtlijnen en werkinstructies die al zijn opgesteld in het verleden. Verder ben jij bezig met het netjes houden van de werkplaats inclusief gereedschap, machines en ondersteun jij de werkplaats mechanics bij allerlei taken die per dag komen kijken. Kortom, voldoende afwisseling!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een mooi familiebedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel. De focus ligt op het importeren en exporteren van voornamelijk vrachtauto's. De familiaire werksfeer kenmerkt zich door een hechte, informele sfeer, waarbij er met veel passie en motivatie gewerkt wordt om de klanten blij te maken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau