Luba Uitzendbureau

Operator logistiek

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Rijnsburg
24 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als operator logistiek werk je op de logistieke afdeling. De afdeling Logistiek is verantwoordelijk voor de inkomende goederen, opslag, orderpicking en crossdocking. Je werkzaamheden bestaan uit het verzendklaar maken van eindproducten via meerdere gerobotiseerde orderpicklijnen, je controleert of de filiaalverdeelmachine met de robots naar behoren werken, kleine storingen los je op en bij grotere storingen schakel je de technische dienst in. Ook zorg je ervoor dat de planning wordt gehaald.

Op de afdeling Logistiek werk je in een vier ploegenrooster. De werktijden zijn:
  • Dag: 06:20 - 15:30 uur
  • Dag lang: 05:00 - 15:30 uur
  • Avond: 15:30 - 23:16 uur
  • Avond lang: 15:30 - 02:00 uur

Over het bedrijf

Een grote speler in de foodbranche in de omgeving van Leiden. Er werken zo?n 985 trotse specialisten. Samen leveren ze wekelijks zo?n 3,5 miljoen verse producten aan bekende supermarktketens en fastfood restaurants in binnen- en buitenland. Bijna alles onder private label. Ze staan voor innovatie en weten medewerkers goed te binden doordat ze als groot bedrijf toch persoonlijk in contact blijven met elke medewerker. Je wordt intern opgeleid en er zijn doorgroeimogelijkheden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau