Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Zuid-Holland
Lekkerkerk
24 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Om 07:00 of 8:00 uur start jij samen met je collega op en bespreekt de werkdag onder het genot van een kop koffie. Zoals het intern genoemd wordt, zorgen jullie ervoor dat de 'distributie'/ vlees vanuit de vrachtwagen in het magazijn geplaatst worden. Daarna start je met het klaarzetten van de karren die je vervolgens naar de verschillende afdelingen brengt. Ook zorg jij ervoor dat er voldoende producten op voorraad zijn. Kortom een afwisselende, zelfstandige baan waarbij je secuur te werk moet gaan. Let op! Houd er rekening mee dat je in aanraking komt met varkensvlees.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een mooi familiebedrijf wat in bijna 40 jaar is uitgegroeid tot een grote speler in de markt met klanten in heel Europa. De opdrachtgever verwerkt varkensvleesproducten voor diverse eetwaren. In totaal zijn er circa 300 medewerkers werkzaam. Het bedrijf kenmerkt zich door een informele cultuur, waarbij er tijd is voor een grap maar er zeker ook hard gewerkt wordt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau