Luba Uitzendbureau

Allround medewerker logistiek

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie kun je op verschillende plekken in het logistieke proces worden ingezet, namelijk celdienst, orderpick op filiaalniveau en orderpick op bulkniveau. Als allround medewerker logistiek ben je onderdeel van de afdeling Logistiek Filialen welke bestaat uit 4 ploegen. De afdeling zorgt ervoor dat al onze eindproducten worden verdeeld voor de verschillende filialen en distributiecentra.

Tijdens een celdienst ben je dé schakel tussen de Productie afdelingen en het orderpick proces. Je scant de productkaarten van een dolly met daarop bepaalde producten en brengt deze naar de juiste orderpick locatie. Het is van belang dat je hierbij proactief aan de slag gaat.

Als je wordt ingezet op de orderpick op filiaalniveau, dan zet je met behulp van een handscanner het juiste aantal producten per klant klaar en signaleer je eventuele afwijkingen.

Het kan ook zijn dat je logistieke werkzaamheden rondom de filiaalverdeelmachine uitvoert. Voor sommige klanten worden de producten niet verdeeld, maar op bulk niveau klaargezet voor transport. Je voorziet de pallets van de juiste productkaarten, sealt de pallets en verplaatst deze met een heftruck of pompwagen naar de juiste locatie. Zo zorg je er samen met jouw collega?s voor dat alles tijdig en correct klaar staat voor transport!

Je werkt in een 6 wekelijks rooster, waarin je ook 3 weekenden werkt (zaterdag en zondag). Je werkt in een 4 ploegendienst:
  • Dagdienst: 06.20 - 15.30
  • Dag lang: 05.00 - 15.30
  • Avonddienst: 15.30 - 23.16
  • Avond lang: 15.30 - 02.00

Over het bedrijf

Dit bedrijf maakt gezond eten lekker én makkelijk! Als gevolg van de toenemende behoefte bij de consument aan gezonde voeding die lekker en makkelijk te bereiden is dit bedrijf enorm aan het groeien. Daarom zijn we ook op zoek naar jou! Iedere dag zorg jij samen, met een gedeelte van de 900 andere collega's, dat alle bestelde producten op tijd de deur uitgaan zodat alle verse producten klaar in de schappen van de winkels komen te liggen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau