Luba Uitzendbureau

Boxmedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Rijnsburg
24 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

De klant heeft bloemen besteld en deze komen in de ochtend op karren bij je binnen. Het is jouw taak om deze karren zo efficiŽnt mogelijk in te delen. Er moeten namelijk zoveel mogelijk bloemen op 1 kar passen. Daarnaast ga je voorzichtig om met de bloemen het is een vers product en erg kwetsbaar. Omdat je zelf de karren moet verstellen is het fysiek zwaar werk. Ook sta je de hele dag en moet je veel lopen. Je kan hier werken zonder ervaring in de bloemen zolang je wel de wil hebt om veel bij te leren. Daarnaast zoeken we ook ervaren boxmedewerkers. Het bedrijf zoekt iemand die het werk leuk vindt en de intentie heeft om hier voor de langere termijn te blijven. Bij goed functioneren ga je namelijk over op contract bij het bedrijf.
Het is een mogelijkheid dat je gaat werken op de vestigingen in Naaldwijk en Aalsmeer. Je zal altijd vanuit Rijnsburg beginnen en met gezamenlijk vervoer naar een van deze locaties gaan om daar de dag te werken.

Je werkt op de volgende dagen en tijden (werktijden kunnen variŽren dit ligt aan de drukte van de dag/ week): Maandag 06.00 - 17.00, Dinsdag 06.00 - 12.30, Woensdag 06.00 - 17.00, Donderdag 06.00 - 12.30, Vrijdag 06.00 - 17.00

Als je parttime wil werken ben jij beschikbaar op de volgende dagen: maandag, woensdag en vrijdag.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een echt familiebedrijf dat al bijna 50 jaar toonaangevend is in de bloemen- en plantensector. Meer dan 350 medewerkers staan iedere dag voor u klaar om u te voorzien van de beste kwaliteit bloemen en planten. Met een uitgekiend transportsysteem leveren ze snel en efficiŽnt overal ter wereld. Daarnaast staan ze voor automatisering en mechanisatie. Ze gaan mee met hun tijd en proberen op deze manier de bloemen zo goed mogelijk te verwerken en te versturen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau