Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

De ene week begin je om 7.00 uur met werken, de andere week om 8.00 uur. Je werkt samen met 5 andere collega's. In het centrale magazijn worden alle goederen binnen gebracht en weer uitgegeven. Je zorgt ervoor dat de onderdelen goed ontvangen worden, hierbij controleer je onder andere de kwaliteit en de aantallen. Na het aannemen van de order zet je deze op de juiste locatie in het magazijn. Omdat er op andere locaties goederen nodig zijn ga je aan de hand van een lijst alles verzamelen. Deze orders zet je klaar voor transport.

Er wordt gewerkt met verschillende locaties, daarom is een goede administratie erg belangrijk. Deze hou je bij in SAP, zo kan iedereen zien wat er op voorraad is en wat nog bij besteld moet worden. Bij vakantie of drukte kan er aan je gevraagd worden of je bij kan springen in Heerhugowaard of de andere locatie in Alkmaar.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is de producent- verkoop- en serviceorganisatie (dealer) van veegmachines. Met zo?n 200 collega?s is de ambitie om de klantverwachting dagelijks te overtreffen. Dit wordt gedaan door te luisteren, mee te denken, creativiteit te tonen en de handen uit de mouwen te steken. Op deze manier levert dit bedrijf haar bijdrage aan schone straten en een schone leefomgeving voor een ieder.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau