Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als commercieel medewerker ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten en leveranciers. Je bent het eerste aanspreekpunt, herkent commerciŽle kansen zonder moeite. Je weet hierop in te spelen en adviseert klanten zo goed mogelijk over de producten en diensten. Beschik je al over (enige) technische kennis? Dan komt dat goed van pas! Daarnaast ondersteun je de accountmanagers in de buitendienst bij het opvolgen en uitwerken van orders en het opvolgen van leads die je vanuit marketing ontvangt. Je volgt trends en ontwikkelingen in de markt op de voet, zodat je hier op kunt inspringen. Je werkt hard en goed samen met je collega's om zowel je persoonlijke als de vestigingsdoelstellingen te behalen. Als team proberen jullie de verwachtingen van de klant steeds weer te overtreffen. En lukt dit, dan wordt dit met z'n allen gevierd!

Over het bedrijf

Toeleverancier van technische componenten voor in diverse sectoren. Ze zijn internationaal actief, naast meerdere locaties in Nederland opereren zij ook in Duitsland, Spanje, BelgiŽ en RoemeniŽ. Een familiebedrijf, waarvan de unieke cultuur en sfeer in Eindhoven goed te proeven is! De vestigingsmanager is een ontzettend fijne, sociale man en houdt er zijn eigen werkwijze op na: hij laat iedere medewerker volledig vrij, mits je maar eigenaarschap en verantwoordelijkheid toont en de klus klaart. Successen zijn belangrijk en worden gevierd. Het team op de verkoop binnendienst bestaat uit 16 medewerkers tussen de 24 en 63 jaar. Een gemixte club van jong en oud met zowel dames als heren. Hartelijke, behulpzame mensen die je goed begeleiden tijdens het inwerktraject en ervoor zorgen dat je je snel thuis voelt. Zij kunnen niet wachten om een nieuwe collega te verwelkomen!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau