Luba Uitzendbureau

Acquisitie specialist B2B

  • Vacature
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
24 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als acquisitiespecialist B2B ben je minimaal 20 uur per week beschikbaar gedurende kantoortijden aangezien je gaat bellen met bedrijven (financiŽle dienstverlening en accountancy). Jij bent in staat om de boodschap van de organisatie goed te verwoorden naar de klant. Je doel is informatie bij het bedrijf ophalen, kansen zien en hierop kunnen reageren. Je wilt heel graag een afspraak in de agenda maken voor de dienstverlening en accountancy klanten, deze afspraak zal door jouw collega's van de buitendienst worden opgepakt.

Je bent communicatief sterk, je bent gedreven en je luistervermogen maakt het verschil. Je bent niet bang om koude acquisitie te doen, maar uiteraard bel je ook met bestaande klanten. Ook ben je goed in het herkennen en creŽren van kansen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief sinds 2013 en is vooral sterk op het gebied van automotive, financiŽle dienstverlening en accountancy. Het is een bedrijf met ongeveer 20 medewerkers die zowel in de B2C als in B2B markt werken. Het mooie lichte pand is voorzien van alle gemakken en heeft een gezellige grote lunchtafel. Op dit moment werkt een groot gedeelte van de medewerkers thuis in verband met corona, maar er zijn regelmatig teamvergaderingen om teambinding te houden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau