Luba Uitzendbureau

Telefonisch commercieel medewerker

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Noord-Holland
Alkmaar
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als telefonisch commercieel medewerker heb jij een positieve houding en aanpakkersmentaliteit. Het is belangrijk dat jij communicatief sterk bent en deze vaardigheden verder wilt ontwikkelen. Jij belt bestaande klanten en consumenten of je vangt inkomende actielijnen op. Je voert sales gesprekken om consumenten iets moois aan te bieden of terug te winnen met een mooie propositie. Jij blij, klant blij. Dit is de ideale bijbaan om te combineren naast jouw school of stage, dankzij de flexibele werktijden. Je kunt werken van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 21.30 uur en op zaterdag van 10.00 - 16.00 uur.

Uiteraard zijn er trainingen op het gebied van gespreksvoering en waar je op moet letten op het gebied van wet- en regelgeving. Kwaliteit staat voorop. Daarnaast kun jij extra verdienen door een bonus bovenop je salaris.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is het gezelligste klantcontactcentrum van Alkmaar. Het klantcontactcentrum in Alkmaar verzorgt voor opdrachtgevers het telefonische contact met (potentiŽle) klanten. Je krijgt, voordat je start, een uitgebreide training en zult hierna ook diverse keren een evaluatie krijgen. Begeleiding is er dus genoeg! Hiernaast is het vooral gezellig, onderling in het team is er een goede band tussen alle werknemers. Successen worden daarnaast gevierd.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau