Luba Uitzendbureau

Montagemedewerker zonwering/reclame - leerling

Details van de functie

Logo Over de functie

Als (leerling) montage medewerker ben je flexibel ingesteld, je bent onderdeel van een dynamisch team. Met jouw twee rechterhanden kun je hier zo aan de slag. Je werkt volgens de planning en jouw werklocaties bevinden zich in Noord-Holland. Iedere dag om 6.15 uur kom je op de werkplaats. Samen met je collega's wordt de planning besproken, zodra je koffie op is kan je samen met een ander collega in de bus stappen en richting de klussen rijden. Daar houd jij je bezig met de montage van de zonwering of diverse reclame projecten.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in de montage van zonwering en reclame elementen. Elke vrijdagmiddag is er een gezellige borrel met je collega's. Het bedrijf is klein en informeel met een gezellige werksfeer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau