Luba Uitzendbureau

Montagemedewerker houten bergingen

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Schagen
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Met een paar eenvoudige handelingen zorg jij ervoor dat de klant een prachtige nieuwe berging krijgt. Deze bergingen worden gemonteerd en geplaatst door het bedrijf zelf, waar jij binnenkort onderdeel van uit kan maken. Als montagemedewerker volg je de drie stappen in het productieproces. In de eerste hal wordt het hout bewerkt met een zaagmachine. Met behulp van deze machine wordt het hout op maat gezaagd en kan het verder naar de volgende hal. Hier worden de planken met een ?tacker? aan elkaar vast gezet en verwerkt tot de zijwanden van de berging. Nadat het rabat er op zit gaat het door naar de laatste hal, hier worden de wanden aan elkaar vast gemaakt, afgewerkt en komt er een dak op. Er worden per dag zo?n 20 bergingen op locatie geplaatst.

Over het bedrijf

Dit bedrijf uit Schagen levert stevige en veilige bergingen gemaakt van duurzaam Zweeds naaldhout. De producten worden rechtstreeks aan bouwbedrijven en de timmerindustrie geleverd. Er heerst een goede en gemoedelijke werksfeer in het team. Collegialiteit is erg belangrijk bij dit bedrijf.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau