Luba Uitzendbureau

Technisch medewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Amsterdam
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als technicus/klusjesman bij dit bedrijf ga je aan de slag met het bewerken van montageplaten door middel van zagen, boren en ponsen. Je plaats en labelt alle benodigde componenten van conform technische tekeningen. Je werkt binnen deze functie veel met elektriciteitskabels. Je bereid de bekabeling voor, stript de kabels secuur en codeert de kabels conform tekeningen. Hel volledig bedraden en aansluiten van apparaten en verdeelkasten op een bord is waar je het voor doet. Alles doe je naar wens van de klant, dit is namelijk een nieuwe service die jouw nieuwe opdrachtgever aanbiedt. Dit doen zij nu een aantal maanden, maar vanwege een grote order zoeken zij iemand voor tijdelijk ter ondersteuning. Mocht jij jezelf bewijzen kan het een functie zijn voor langere termijn. Om dit werk te kunnen uitvoeren moet je technisch inzicht hebben en niet vreemd zijn met gereedschappen als een boor en schroevendraaiers. Het is belangrijk dat je fysiek in orde bent, want je staat de hele dag.

Over het bedrijf

Je toekomstige werkgever is een wereldwijde leverancier van energiesystemen, voor op plekken waar niet op reguliere wijze elektriciteit opgewekt of ontvangen kan worden. Zij doen dit voornamelijk op het gebied van groene energievoorziening en elektrische voortstuwing.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau