Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker houtbewerking

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Opmeer
24 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als productiemedewerker kom jij te werken in een team van 3 collega's. Gezamenlijk zorgen jullie ervoor dat de houten planken door de verfmachine heen gaan en dat de laag verf goed eruitziet. Op deze manier wordt het product voor de verkoop klaargemaakt. Als je het leuk vindt kun je nog veel meer leren bij dit bedrijf. Je kunt leren werken met een zaagmachine en andere machines die het hout verwerken en bewerken.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in het bewerken van het ecologisch hout. Zij beschikken over een breed assortiment van luxe houtproducten. De kwaliteit en milieu staat bij hun voorop. De werksfeer binnen het bedrijf is goed dus jij komt te werken in een prettige omgeving.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau