Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Noord-Brabant
Goirle
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als productiemedewerker heb je een veelzijdige en afwisselende job waarbij we een groot beroep doen op je eigen verantwoordelijkheid, je creativiteit en zelfstandigheid. Je werkt soms alleen, soms in teamverband, handmatig of met behulp van machines en aan de hand van werkopdrachten en instructies. Je bent zeer kwaliteitsbewust, hebt oog voor details en bent gedreven om het maximale uit jezelf en de machines te halen.

Je houdt van de afwisseling, waarbij geen dag hetzelfde is, en soms gedurende de dag verschillende opdrachten uitgevoerd moeten worden. Je kunt onder druk werken en je hoofd koel houden. Je bent leergierig, verdiept je in de producten die gemaakt worden en de technieken en machines. Je durft vragen te stellen aan collega?s en een beroep te doen op hun ervaring. We werken in dagdienst van 8.00 ? 16.30, van maandag t/m vrijdag.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een internationaal georiŽnteerd bedrijf dat waarde hecht aan professionaliteit, continu verbeteren, kwaliteit en betrokkenheid. Er wordt tijd gemaakt om de diverse taken te leren en werknemers worden gestimuleerd om zich te blijven ontwikkelen in de organisatie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau