Santé Partners

Huishoudelijke hulp - Zeist

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een baan waarin je meer doet dan alleen huishoudelijke taken? Een baan waarin je zelf de regie pakt over je rooster en je kan werken onder schooltijden? Weet jij van aanpakken en heb jij een warm hart voor mensen die hulp in de huishouding nodig hebben? Kom dan werken in Zeist bij Santé Partners als huishoudelijke hulp en draag samen met zo’n 2.800 betrokken collega’s bij aan goede ondersteuning voor onze cliënten. Een organisatie waar ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit, maar ook een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk is.

Huishoudelijke hulp - Zeist
Uren bespreekbaar

Jij als huishoudelijk medewerker…
bent meer dan een huishoudelijke hulp! Je houdt van afwisseling, maakt makkelijk contact en voert huishoudelijke werkzaamheden uit bij de cliënten thuis, zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Ook bied je vaak een luisterend oor en zorg je ervoor dat je er even kunt zijn voor de cliënt. Daarnaast heb je ook een signalerende functie. Ook werk je als huishoudelijke hulp samen met andere afdelingen.
  • jij vult de huishoudelijke
    werkzaamheden aan daar waar de cliënt het zelf niet meer kan, bijvoorbeeld
    stofzuigen, badkamer poetsen
  • Je let ook op de fysieke en mentale gezondheid van de cliënt en rapporteert wanneer er iets aan de hand is.
  • Uiteraard maak je graag een praatje en zorg je ervoor dat zij jou als vriendelijk, hartverwarmend en gezellig ervaren.
  • De doelgroep waarmee je werkt is divers. Geen dag is hetzelfde, dat maakt deze baan betekenisvol, uitdagend en afwisselend.

Jouw nieuwe werkplek
Je werkt in een informele sfeer bij cliënten thuis en biedt naast je huishoudelijke taken een luisterend oor en heeft kleur aan de dag van onze clienten. Je hebt een zelfstandige baan, dat geeft jou veel vrijheid. Naast de zelfstandigheid vinden we verbinding onderling ook belangrijk. We stimuleren lunchsessies en contactmomenten met elkaar en jouw inbreng is natuurlijk ook van harte welkom.

Wat wij jou bieden
Uiteraard bieden we je veel vrijheid in je werk. Wil je eerst je kinderen naar school brengen? Dat is mogelijk! Naast de vrijheid verdien je, op basis van jouw kennis en ervaring, minimaal €1.534.15,- en maximaal €1.714.68,- bruto per maand (FWG 10) bij een 36-urige werkweek. Wij bieden jou ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenopbouw en een eindejaarsuitkering van 8,33 %. In juli 2021 volgt nog een cao-verhoging van 3%. Er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie, hier vind je een groot aanbod aan cursussen en opleidingen. Wij investeren in mensen, dus ook in jou!

Wie ben jij? •Opleidingsniveau 1 / MBO / ongeschoold.
•Je hebt ervaring (0 - 2 jaar).
•Je bent geduldig en hebt affiniteit met huishoudelijke werkzaamheden.
•Je wordt blij van mensen en werkt dan ook graag met hen.
•Je beheerst Nederlands in woord en geschrift.
•Je beschikt over basis computervaardigheden, het beschikken over een eigen pc is een pré.
•Je kunt omgaan met een smartphone of staat open om dat te leren.
•Je beschikt over eigen vervoer.
•Je bent woonachtig in/ om de gemeente Zeist.
•Je bent op korte termijn beschikbaar. Per direct is een pré.

Informatie en solliciteren
Spreekt vrijheid en affwisseling jou aan? Neem voor meer informatie gerust contact op met onze recruiter Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] of met recruitment-assistent Mary Sohilait [klik hier voor het telefoonnummer] . Neem we niet direct op? Stuur dan een WhatsApp-bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je inhoudelijke vragen, neem dan contact op met Joyce Hubregtse [klik hier voor het telefoonnummer] ..

Werken in de regio…

Binnen Santé Partners zijn er zo'n 85 wijkteams, er is dus altijd wel team bij jou in de regio. Reizen voor een leuke baan, vinden wij niet nodig. Wij gaan dan ook samen met jou op zoek naar een passend baan bij jou in de buurt.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), ruim zes weken vakantie en een goede pensioenregeling. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen..

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners