Autobedrijf van den Udenhout

Stage (meewerk) FinanciŽle Administratie

Details van de functie

Logo Over de organisatie
Van den Udenhout Groep is de Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en äKODA dealer van Zuid-Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Den Bosch, Son, Oss, Veghel, Helmond en Veldhoven. Bourgondische gastvrijheid vinden wij belangrijk, voor onze klanten en voor onze medewerkers. Naast de verkoop en het onderhoud van onze merken biedt de Van den Udenhout Groep diensten als autoverhuur, schadeherstel (Carlux), Fleetsales, Finance & Insurance, alsmede lease (via Van den Udenhout Lease).

De stage
Het betreft een fulltime meewerkstage op de afdeling FinanciŽle Administratie vanaf januari/februari 2021. Je zal met name werkzaam zijn op de hoofdvestiging in Veldhoven. Naast het ondersteunen en meewerken zal je ook een aantal eigen taken en opdrachten krijgen. Naar gelang de ontwikkeling die je laat zien zal je steeds meer taken en verantwoordelijkheden krijgen. We willen je ook ruimte bieden om (een) opdracht(en) t.b.v. je opleiding uit te voeren.

Zomaar een stagedag bij Van den Udenhout
Nadat je 's ochtends binnengekomen bent, lees jij eerst jouw mailbox. Jouw collega heeft deze dag de kas in beheer en telt samen met jou het startgeld. Het is belangrijk dat jij goed oplet, want volgende week ben jij een dag ingedeeld voor het beheren van de kas. Na het tellen van de kas open je Autoline (het centrale pakket waarmee wordt gewerkt).

Inkoopfacturen moeten verwerkt worden en dagelijkse administratieve controles moeten uitgevoerd worden. Er liggen verschillende rekeningen klaar waar een factuur voor gemaakt moet worden. Jij gaat hier direct mee aan de gang. Alle facturen plaats jij in het systeem en vraagt een collega om ze te controleren. Na de controle kunnen de facturen geprint worden en verstuurd worden aan de klanten. Tijdens het printen van de facturen vraagt het hoofd administratie jou om een rapportage uit te werken in Excel. Deze vraag heeft spoed, dus jij gaat er direct mee aan de gang. Je constateert dat er zaken structureel gecorrigeerd moeten worden. Samen met het hoofd administratie ga je op zoek na de oorzaak. Hij stelt nog een aantal aanvullende vragen en jij zoekt een en ander verder uit. Vervolgens ga jij verder met het afronden van de dagelijkse werkzaamheden. Tussendoor krijg jij nog telefoon van een leverancier die de status van de betaling van een factuur wil weten.

Kortom, een dag vol hectiek en dynamiek en waarbij je een wezenlijk onderdeel vormt van de bedrijfsvoering van een bourgondisch autobedrijf met in totaal ruim 500 medewerkers.

Functie eisen
  • Je studeert minimaal aan een HBO opleiding MER / Bedrijfskunde / Bedrijfseconomie
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je kunt prioriteiten inschatten
  • Je werkt gestructureerd en resultaatgericht
  • Je woont in de omgeving van Eindhoven / Veldhoven
  • Persoonlijke vaardigheden

Wij bieden
Wij bieden een stage in een dynamische organisatie met een team van ruim 500 medewerkers. Wij hebben gezamenlijk ťťn doel, de klantbeloften Veiligheid, Zekerheid, Ontzorgen, Voordeel en Gastvrij verwezenlijken! Van den Udenhout geeft jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen, op persoonlijk ťn werkinhoudelijk vlak. Wij bieden jaarlijks aan ruim 40 stagiaires een stageplaats aan op het gebied van Sales, HR, Marketing, Administratie, Werkplaats. In dit dynamische bedrijf krijg je als stagiair de kans om volwaardig mee te draaien in het werkveld.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Bibi van der Putten
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Autobedrijf van den Udenhout gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.