Technische Unie B.V.

BBL Leerbaan Verkoopmedewerker (winkel) - Amsterdam

  • BBL-plek
MBO
  • Noord-Holland
Amsterdam
7 september 2021
1 november 2021

Details van de functie

Logo Ben jij leergierig en zoek jij een BBL-leerbaan bij dé marktleider? Kom dan bij ons team! We nemen je mee in de wereld van de groothandel en verzorgen een fantastische stage.

Je baan
Je draait volledig mee in onze servicecentra (winkels) in Amsterdam. Dagelijks heb je contact met honderden klanten. Je leert alles over winkelinrichting, voorraad aanvullen, nulvakkencontrole, retouren en serviceafhandeling. Op ons hele verkoopkantoor zitten we met ongeveer 20 collega’s waarmee we de klus klaren.

Nieuwsgierig? Lees de blog van één van onze BBL-ers, de week van een collega op Instagram en bekijk deze korte film om een indruk te krijgen van onze vestiging van de toekomst!

Wie is Technische Unie
Je hebt vast wel eens onze groene vrachtwagens zien rijden. We rijden namelijk door heel Nederland. Wie we zijn? Wij zijn de grootste technische groothandel én marktleider in Nederland. Ons team bestaat uit 2.000 enthousiaste collega’s die elke dag hard werken om succesvol te blijven.

Je profiel
  • Je volgt een commerciële mbo opleiding (niveau 3 of 4).
  • Je bent klantvriendelijk, enthousiast en een aanpakker.

Wat bieden wij
Wij bieden een professionele werkomgeving, een bedrijf waar veiligheid, duurzaamheid en gelijkheid voorop staan en waar ontwikkeling centraal staat. We bieden je goede arbeidsvoorwaarden, zoals bedrijfsfitness regeling, reiskostenvergoeding (boven 10 km) en winstdeling.
Jij vormt, samen met meer dan 2.000 collega’s, het hart van ons bedrijf. We willen dat jij met plezier en fit aan het werk kan gaan. Met veilige werkplekken, preventieve inzet tegen ziekteverzuim en goede arbeidsvoorwaarden helpen we jou om gezond en vitaal te blijven. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal en je vindt bij ons volop mogelijkheden om door te groeien. Al voor je eerste werkdag start je met het uitgebreide inwerkprogramma, waardoor je Technische Unie, de wereld van de grootste technische groothandel én het assortiment snel leert kennen. Of we nu thuis of op locatie werken; we staan altijd met elkaar in contact.

Meer informatie:
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Remko Pontman (SC Manager) te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Technische Unie B.V.

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!