Luba Uitzendbureau

Allround magazijn medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Aalsmeer
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze afwisselende functie ben jij verantwoordelijk voor het beheer van het magazijn. Dit doe je niet allen maar samen met jouw collega's vorm jij een hecht team van hardwerkende collega's. Samen zorgen jullie voor het orderpicken, in- en afboeken van producten, verzamelen van orders en je wordt ingezet bij de operationele functies. Elke dag is anders en dat maakt dit werk zo leuk.

Over het bedrijf

Bij jouw nieuwe werkgever wordt een brede range aan machines en complete productielijnen voor de voedingsmiddels-en tuinbouwindustrie gebouwd. Zij bedenken niet alleen het ontwerp, maar produceren ook de eigen systemen. Zij opereren internationaal en doen projecten voor grote en kleine organisaties. Jij komt te werken in een klein en betrokken team die werkt vol lef en trots.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau