Luba Uitzendbureau

Allround logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de binnenkomende goederen; jij weet waar alles staat! Je zorgt ervoor dat de orders gepickt worden, zodat je collega?s van productie alles compleet hebben om de order te assembleren. Vervolgens zet je de zendingen klaar ''ready to go''. Ook het laden / lossen van de vrachtwagens behoort tot jouw takenpakket. Tot slot zorg je er samen met jouw collega's voor dat de werkomgeving netjes blijft.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever levert expertise en kwaliteit in verlichting. Het bedrijf dat sinds 1946 bestaat, heeft een sterke traditie in degelijke, betrouwbare producten en is bovendien innovatief. Andere kernwaarden zijn duurzaamheid en zorg voor het milieu. De kracht is de toegevoegde waarde: de betrokkenheid bij projecten en het meedenken met de klant. Jouw toekomstige werkgever is daarmee naast producent ook leverancier van kennis, met een eigen Research en Development afdeling en een projectbureau. Door het samengaan van kennis met de flexibiliteit van de eigen productiefaciliteit is dit bedrijf in staat grote projecten turn-key aan te leveren.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau