Luba Uitzendbureau

Timmerman

Details van de functie

Logo Over de functie

Als timmerman/vrouw voer je hele diverse werkzaamheden uit op locatie voor onderhoud en renovatieprojecten. Je bent betrokken bij de projecten van begin tot einde en doorloopt daarmee alle voorkomende timmerwerkzaamheden. Je bent samen met jouw team verantwoordelijk voor onder andere beglazingswerk: vervoeren, verwijderen, snijden en plaatsen van verschillende soorten glas. Kozijnen vervangen en repareren. Inspecteren, opmeten en repareren van houten constructies: kozijnen, ramen, deuren, dakconstructies, wanden en vloeren. Eenvoudige loodgieter & elektra werkzaamheden behoort ook tot jouw takenpakket. Kortom een veelzijdige functie met het toekomstperspectief om uiteindelijk zelfstandig met een bus van de zaak naar projecten toe te gaan.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is al meer dan 25 jaar een schilder- en onderhoudsspecialist dat zich, als familiebedrijf, sterk heeft ontwikkeld van een traditioneel inspanningsgericht schildersbedrijf naar een resultaatgericht vastgoedonderhoudsbedrijf. Een bedrijf waar winst niet de belangrijkste drijfveer is, maar waar het vooral draait om continuļteit, plezier in het werk en persoonlijk contact.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau