Luba Uitzendbureau

Accountmanager binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Dit is je kans om je te ontwikkelen in de sales. Je start als accountmanager binnendienst en kan vervolgens doorgroeien naar de buitendienst. Een commerciŽle gedachtegang en goede communicatieve vaardigheden zijn belangrijker dan ervaring. Het sales vak ga je hier leren. Dit ga je doen bij een beursgenoteerd bedrijf welke software ontwikkeld. Zij maken verschillende tekenprogramma's die onder andere worden gebruikt in de bouw. Je kan hiermee 3D objecten tekenen, maar ook leidingen en luchtkanalen. Vervolgens kan je in dit programma ook precies uitrekenen welke materialen je nodig hebt voor de installatie. Het is zeer innovatief en uiteindelijk kostenbesparend!

Dit programma ga jij verkopen aan de Nederlandse markt. In 6 maanden leer je alle ins and outs van de software en kan je klanten inhoudelijk advies geven. Het is geen snelle verkoop. Je bouwt zakelijke relaties op met je klanten. Je kijkt naar de behoeftes en de upsell mogelijkheden. Je legt dit voor aan klanten en maakt bij interesse de offerte op. Daarbij ben je ook verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten. Je probeert prospects goed te informeren over de mogelijkheden van de software en probeert ze klant te maken. Dit samen doe je met een team van 12 collega's.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een grote internationale speler op het gebied van tekensoftware. Zij ontwerpen innovatieve software voor de gehele bouwcyclus. Met de software die zij ontwerpen zorgen zij voor kwaliteit, automatisering en kostenbesparing. In Nederland zijn ze marktleider! Ook al is het een groot beursgenoteerd bedrijf, op kantoor heerst er een collegiale en prettige werksfeer. De arbeidsvoorwaarden zijn goed! Daaronder vallen een welzijnsprogramma en een premievrij pensioen. Op dit moment wordt er deels thuis en op kantoor gewerkt. In oktober verwachten ze 3 dagen naar kantoor te kunnen en 2 dagen thuis te werken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau