Luba Uitzendbureau

Medewerker verkoop binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze allround functie krijg je te maken met een divers takenpakket. Samen met jouw zeven collega's ben je het eerst aanspreekpunt van de klanten. Jouw werkdag bestaat uit het verwerken van binnenkomende orders, offertes opstellen en het beantwoorden van klantvragen. Deze vragen lopen uiteen: over de toepasbaarheid van de technische producten tot aan vragen over levertijd of prijzen. Als eerste aanspreekpunt van dit leuke familiebedrijf ben jij visitekaartje en zorg jij ervoor dat alle gemaakte afspraken met klanten worden nagekomen. Hiervoor heb je veel intern contact met afdeling logistiek en inkoop. Daarnaast biedt deze functie voldoende uitdaging. Bezit jij voldoende kennis over de producten? Dan kan je deze functie verder uitbreiden en de producten verkopen door middel van het benaderen van potentiŽle klanten. Jouw toekomstige werkgever gaat je hiervoor alle benodigde skills aanleren. Genoeg mogelijkheden voor jou!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een leverancier gespecialiseerd in machine- en bedieningsonderdelen. Het assortiment bestaat uit ruim 80.000 producten, gevarieerd van machinevoeten, scharnieren, handgrepen en handwielen. Dit bedrijf richt zich op de industriŽle markt en bieden hun klanten, naast een breed assortiment, ook technische expertise en advies. Naast het standaard assortiment, werken zij ook veel op maat en bieden hun klanten een op maat gemaakt product, passend bij hun eisen en wensen.

De sfeer binnen het bedrijf is erg informeel en gemoedelijk. Het is van oorsprong een familiebedrijf. Dat heeft ervoor gezorgd dat iedereen elkaar persoonlijk goed kent en er leuke uitjes worden georganiseerd met met medewerkers en hun partners. De bedrijfscultuur is erg open en medewerkers zijn erg loyaal. Medewerkers werken hard voor successen en deze worden ook gezamenlijk gevierd. Elke vrijdag wordt er een borrel georganiseerd, waarbij je een drankje kan drinken met collega's en een potje kan darten in de bedrijfskantine.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau