Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker buitendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij begint je dag op locatie en gaat vanuit daar op pad in de regio Noord-Holland. De werkzaamheden zijn divers maar liggen voornamelijk op het verlenen van service en een stukje technisch accountmanagement. Voorbeelden zijn; het plaatsen van een koffie machine en uitleg geven over het apparaat, ondersteuning bij events, het installeren en repareren van displays of meewerken binnen het Red Bull cooler management team. Je krijgt hier de kans om te plannen, rapporteren en coŲrdineren maar ook om jouw technische en commerciŽle vaardigheden te ontwikkelen. Jij hebt samen met het bedrijf het doel om merk- en marktposities van opdrachtgevers te versterken. Naast het monteren kan jij je ook commercieel ontwikkelen met het volgen van een gratis opleiding; Masterclass sales & accountmanagement.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is de specialist op het gebied van field marketing en sales. Zij werken met grote merken als Sony, Playstation, Bjorn Borg, Nespresso en Red Bull. Ze vergroten en stimuleren de verkoop en de zichtbaarheid van deze merken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau