Luba Uitzendbureau

Maintenance and Engineer Manager

  • Vacature
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
27 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Dit bedrijf is een specialist als het om azijn gaat. naast de productie voor winkels en bedrijven in Nederland, exporteert dit bedrijf ook naar het buitenland. Om zo goed mogelijk azijn te kunnen produceren wordt er gebruik gemaakt van een modern machinepark. Het is belangrijk dat dit machinepark goed onderhouden wordt en zo efficiŽnt mogelijk draait en daarom is dit bedrijf op zoek naar jou! Heb jij een passie voor techniek, weet jij een team aan te sturen en zie jij waar kansen liggen voor technische verbeteringen? Dit is je kans

Wat ga je doen als Maintenance and Engineer manager?

Als Maintenance and Engineering Manager geef je leiding aan de technische organisatie en ben je lid van het lokale Managementteam. Als lid van het lokale management ben je medeverantwoordelijk voor het vormgeven, ontwikkelen en implementeren van een succesvolle sitestrategie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het initiŽren, plannen en leiden van de technische werkzaamheden volgens de benoemde processen en gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen. Tevens rapporteer en signaleer jij verbeteringen in de bestaande processen en systematiek.

Dit is een unieke kans die je niet vaak gaat tegenkomen. Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer]

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever produceert producten die in elk huishouden in Europa te vinden zijn. Ze verkopen de producten via retailorganisaties en maken de samenstelling van het product, de positionering, de naam en vormgeving zelf. Zij zijn Europees georiŽnteerd en hebben de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt. De verwachting is dat deze groei de komende jaren verder gaat doorzetten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau