Luba Uitzendbureau

Monteur truckafdeling

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Aalsmeer
27 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als bandenmonteur van vrachtwagens ben jij verantwoordelijk voor de montage, reparatie, profilering en balanceren van banden voor de vrachtwagens van veel verschillende klanten. Daarnaast verleen jij (pech) service op locatie, monteer je banden voor industrievoertuigen en grondverzetvoertuigen. Ook verlenen jullie bandenservice op Schiphol. Samen met een team ervaren monteurs krijg jij dit vak onder de knie en zodra jij ervaren genoeg bent, ga jij ook vrachtwagens en opleggers uitlijnen. Vanwege de focus op groei binnen het bedrijf is het belangrijk dat je woonachtig bent in de omgeving van Aalsmeer (+/- 25 minuten afstand). Jij bent 5 dagen in de week beschikbaar en één keer in de drie weken een ochtend op zaterdag van 8:00 tot 12:00 uur.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een begrip in Nederland. Binnen enkele tientallen jaren is dit bedrijf uitgegroeid van bandenleverancier tot een volwaardige garage voor auto's en vrachtwagens. Met meer dan 150 vestigingen ben jij onderdeel van een vooruitstrevend en solide bedrijf.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau