Luba Uitzendbureau

Beheerder gereedschappen

  • Vacature
  • Noord-Holland
Aalsmeer
20 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als beheerder gereedschappen heb je een uitgebreid takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het gereedschap en je keurt de machines en gereedschappen volgens de kwaliteits- en veiligheidseisen. Het is van belang dat jij in het bezit bent van je NEN 3140 of bereid bent deze te halen. Naast het beheren en keuren van het gereedschap voer je kleine reparaties uit en ondersteun je de monteurs. Je werkt nauw samen met je collega?s in het magazijn en de buitendienst. Jij geeft de gereedschappen en materialen aan de buitendienst monteurs uit en zorgt dat de materialen en gereedschappen juist geretourneerd worden.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is actief in de bouw van kweekkassen, woningen, bedrijfsgebouwen en aanverwante projecten. Het is een modern bedrijf waar een leuke sfeer heerst op de werkvloer. Er wordt hard gewerkt maar er is altijd ruimte voor een lolletje.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau