Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Nieuw Vennep
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw taak is het in elkaar zetten van elektronische producten voor landbouwvoertuigen. Dit doe je aan de hand van verschillende specificaties, uiteraard werk je samen met jouw team. Voor de producten krijg jij een bepaalde tijd, je kan dus prima onder druk werken. Mochten er tijdens het produceren mankementen voordoen, dan merk jij dit snel op en rapporteer jij dit aan jouw leidinggevende. Uiteraard moeten deze producten ook worden getest, die controles ga jij zelf uitvoeren volgens de vooraf bepaalde voorschriften. Jij hebt oog voor kwaliteit! En daarnaast geef jij het tijdig aan wanneer er onderdelen op raken te dreigen, zo is de productie optimaal!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een ontwikkelaar en producent van landbouwvoertuigen. De voertuigen worden ontwikkelt ten behoeve van de gezondheid en vruchtbaarheid van de gewassen van de klant. Het bedrijf kenmerkt zich door baanbrekende innovaties en een inspirerende bedrijfscultuur. Kwaliteit wordt binnen dit bedrijf met een hoofdletter geschreven!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau